Wij horen graag uw wensen!

Begin 2019 heeft een klein team van enthousiaste leden een voorzichtige start gemaakt met het opnieuw plaatsen van informatie op de website van onze vereniging. Hierbij is het redactieteam in maart spreekwoordelijk zonder zwembandjes in het diepe gesprongen met als voornaamste doel te proberen om er weer iets moois van te maken. Technisch blijkt het niet mogelijk te zijn om alle informatie van de oude website automatisch over te zetten, zodat de nieuwe website handmatig gevuld moet worden. Tijdens de eerste twee maanden dat de website nu online is, zijn wij bij het plaatsen van artikelen tegen enkele praktische dingen aangelopen, die we achter de schermen met elkaar bespreken om te kijken welke passende oplossing de beste lijkt te zijn.

Tijdens verenigingsactiviteiten horen wij van onze leden dat er veel wensen zijn of dat men informatie mist op de website. Aan sommige wensen wordt achter de schermen al hard gewerkt, maar dit vraagt soms om onderlinge afstemming tussen redactieteam en het bestuur van onze vereniging. Sommige wensen gaan de vereniging misschien geld kosten en de penningmeester heeft helaas nog steeds geen boom tot zijn beschikking waaraan de euro’s onbeperkt groeien.

In enkele gevallen kunnen wensen al snel op de website verwerkt worden, maar andere wensen vragen soms om iets meer tijd. Bij sommige wensen moeten wij echter wel reëel zijn dat deze voorlopig niet realiseerbaar zijn door de te beperkte bemensing van het redactieteam.

Toch vernemen wij graag welke wensen er allemaal zijn om te kijken waar wij de prioriteiten moeten leggen met het plaatsen van informatie. Wij willen dan ook alle verenigingsleden en overige lezers van onze website van harte uitnodigen om hun wensen aan het redactieteam kenbaar te maken. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar het redactieteam voor de website. Tenslotte werken wij niet aan deze website louter en alleen voor ons eigen plezier, maar vooral ook voor die van onze verenigingsleden en overige lezers.

Graag zien wij uw wensen tegemoet!

Het redactieteam