Uitnodiging najaarsbijeenkomst VBB in Berkel en Rodenrijs

Het bestuur van de VBB en de Personeelsvereniging van brandweer Berkel en Rodenrijs nodigen de leden van de VBB uit voor een najaarsexcursie.
Deze zal zijn op zaterdag 12 oktober 2019 en plaatsvinden bij de brandweer Berkel en Rodenrijs in de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

De personeelsvereniging heeft een mooi en interessant programma voor ons samengesteld. Tijdens deze najaarsexcursie wil het bestuur van de VBB ook graag met haar leden van gedachten wisselen over actuele zaken en de toekomst van onze vereniging.

Het programma voor deze dag kunt u als PDF downloaden via onze website.

Deelnemers kunnen zich voor zondag 6 oktober aanmelden via het e-mailadres secretarisvbb@brandweer.org onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer en het e-mailadres dat u wilt gebruiken voor het ontvangen van uw digitale post vanuit onze vereniging.

De kosten voor deelname aan deze najaarsexcursie bedraagt € 5,00 en dient u voor zondag 6 oktober te voldoen door het verschuldigde bedrag over te maken op betaalrekening: NL58 INGB 0002 8847 26, ten name van NED VER V BELANGSTELLENDEN IH BRANDWEERWEZEN VBB.