Uitnodiging bijeenkomst afdeling Fotografie (UPDATE!)

Het bestuur van onze vereniging nodigt alle leden van afdeling Fotografie uit voor een bijeenkomst op zaterdag 9 november a.s. Het bestuur wil tijdens deze bijeenkomst samen met de leden van afdeling Fotografie kijken naar de toekomst van deze afdeling en organisatie van activiteíiten voor de komende jaren. Voor de goede orde delen wij u mede dat deze uitnodiging alleen van toepassing is voor leden van afdeling Fotografie. Tijdens de bijeenkomst zullen er geen voertuigen aanwezig zijn om te fotograferen, maar wij hopen u echter toch talrijk te mogen begroeten voor een gezamenlijke toekomstblik.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Nationaal Denksport Centrum Den Hommel, gelegen aan de Kennedylaan 9 te Utrecht. De bijeenkomst start om 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur) en zal tot 12.00 uur duren. Hierna is er nog tot 12.30 uur gelegenheid om informeel met elkaar in gesprek te gaan. U hoeft zich in principe voor deze bijeenkomst niet aan te melden, maar het wordt zeker gewaardeerd als u uw komst toch vooraf bij de secretaris aanmeld. Het bestuur zou het meer dan prettig vinden als iedereen voor aanvang van de bijeenkomst in de zaal aanwezig is. U kunt het NDC Den Hommel per auto bereiken via de A2, afslag Centrum/Jaarbeurs (nummer 8). Over het Amsterdam-Rijnkanaal gaat u niet rechtdoor richting Centrum, maar neemt u de afslag Oog in Al/Kanaleneiland. U kunt uw auto ook bij het Transferium Westraven parkeren en vanaf daar de sneltram nemen richting Utrecht-Centrum.

Treinreizigers kunnen vanaf Utrecht Centraal eveneens de sneltram nemen (zijde Jaarbeurs) naar Nieuwegein Zuid of IJsselstein. Zowel vanaf het Transferium Westraven als Utrecht Centraal neemt u de uitstaphalte aan het 24 Oktoberplein. Vanaf de uitstaphalte loopt u (onder de flyover door) in nog geen 10 minuutjes naar het NDC Den Hommel toe. Wij kunnen u adviseren om voor vertrek voor de zekerheid nog even de website voor het openbaar vervoer te checken.

Graag tot ziens!

Namens het bestuur,

Johan Dupain
voorzitter