Redactieteam zoekt jou!!

Een team van enthousiaste verenigingsleden is aan de slag gegaan om de website te vullen met allerlei brandweer gerelateerde gegevens. Ons streven is om de website met nog meer artikelen te gaan vullen dan op onze oude website het geval was. Ook vanuit verenigingsleden zijn er veel wensen om informatie op de website te plaatsen. Maar de op dit moment beschikbare handjes zijn echter niet genoeg om aan alle wensen van verenigingsleden tegemoet te kunnen komen.

Daarom zoekt het redactieteam enthousiaste mede-verenigingsleden die mee willen helpen aan het verder bouwen en vullen van onze website. Dit kan bijvoorbeeld door het doorgeven van allerlei wetenswaardigheden over brandweer Nederland en bijzonder brandweernieuws elders op onze blauwe planeet. Maar ook ben je van harte welkom om het redactieteam actief te komen helpen bij het maken en plaatsen van artikelen. Als ieder lid elke maand één artikel zou plaatsen, dan hebben wij aan het einde van dit jaar 9.000 nieuwe artikelen om te lezen!

Heb je volop tijd om ons te komen helpen of heb je hooguit maar een paar uurtjes in de week wat tijd beschikbaar? Geen enkel probleem! Wij kunnen iedere hulp gebruiken om van jullie website iets moois te maken. Heb je interesse? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar het redactieteam voor de website!

Namens het redactieteam en je mede-verenigingsleden alvast hartelijk dank voor je hulp!