Nederlandse Vereniging van Belangstelenden in het Brandweerwezen

Start terugplaatsen archieven op website

De nieuwsredactie gaat binnenkort starten met het terugplaatsen van een aantal archieven op de website. In het menu zijn daarvoor twee nieuwe pagina’s aangemaakt. De eerste pagina zal gebruikt worden om ALV-stukken te plaatsen voor onze leden. De artikelen op deze pagina zullen door een wachtwoord beveiligd worden, die uitsluitend voor onze leden toegang geeft.

Een tweede nieuwe pagina is aangemaakt om het archief met materieeloverzichten die tijdens fototoertochten en excursies zijn uitgereikt te herplaatsen. Voor het plaatsen van dit archief komen er op deze pagina meerdere artikelen met enkele jaargangen om te voorkomen dat het een wel erg bijzonder lange lijst wordt in de toekomst. Ook op de pagina van de werkgroep Brandweerhistorie worden enkele artikelen uit vervlogen tijden opnieuw geplaatst.

Recent heeft de nieuwsredactie al het archief met digitale nieuwsbrieven op een eigen pagina weer zichtbaar gemaakt. Vanuit meerdere leden en andere belangstellenden vernamen wij dat hiervoor een duidelijke behoefte bestond. Het archief met de digitale nieuwsbrieven vindt u op de pagina VBB Nieuwsbrief onder het tabblad Nieuws of door op bijgaande link te klikken.