Weer een archief terug op de website!

De nieuwsredactie is eind 2019 gestart met het terugplaatsen van onze archieven op de website. Na als eerste alle digitale nieuwsbrieven op de website geplaatst te hebben en voertuigbrochures van DAF en Mercedes-Benz, is begin 2020 gestart met het terugplaatsen van het archief met materieeloverzichten ten behoeve van de leden van afdeling Fotografie.

Alle materieeloverzichten van afdeling Fotografie die bij het webteam bekend waren, zijn nu op de website geplaatst. U vindt deze overzichten onder het tabblad Afdelingen VBB op een aparte pagina die op een later tijdstip uitsluitend voor leden van de VBB te benaderen zal zijn. Ook zijn dankzij inspanning van redactielid Simon Frank weer een bonte verzameling met interessante artikel aan het archief van de Werkgroep Brandweerhistorie toegevoegd.

De nieuwsredactie gaat zich binnenkort op een nieuw archief storten om deze op de website terug te plaatsen. In de loop der jaren heeft ons lid Peter Snellen via de website veel modellen de revue laten passeren voor geïnteresseerden van modelbouw met de brandweer als thema.

Hou dus vooral onze website in de gaten!!