De nieuwe VBB-kalender 2020 is uit!

Ook voor het komende jaar geeft de VBB weer een kalender uit met een bonte verzameling van door verenigingsleden gemaakte foto’s. De foto’s die in de kalender te zien zijn, werden door een onpartijdige jury uitgekozen tijdens de fotowedstrijd op de VBB-familiedag die dit jaar op zaterdag 9 maart in Veenendaal werd georganiseerd.

De kalender is voor verenigingsleden te koop voor € 7,50 en is verkrijgbaar tijdens onze verenigingsactiviteiten (bijvoorbeeld tijdens de najaarsexcursie op zaterdag 12 oktober in Berkel en Rodenrijs). Niet leden van de VBB kunnen de kalender ook in hun bezit krijgen en voor hen is de prijs € 10,00 excl. portokosten.

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens een verenigingsactiviteit aanwezig te zijn, maar wilt u de kalender wel graag in uw bezit hebben dan kunt u hierover een e-mail sturen naar het secretariaat van de VBB. Wij zullen dan samen met u kijken op welke wijze u de kalender in uw bezit kunt krijgen en wat hiervan eventueel de portokosten zijn. De kalender zal ook aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst voor leden van afdeling Fotografie op zaterdag 9 november in Utrecht (zie elders op onze website).