VBB-dag en ALV GEANNULEERD!

Het bestuur van de VBB heeft besloten de VBB-dag en de Algemene Ledenvergadering van zaterdag 14 maart 2020 te annuleren en te verplaatsen naar een later nog te bepalen datum.

Deze beslissing is genomen op grond van de laatste overheidsinformatie die vanmiddag tijdens een persconferentie door het kabinet bekend is gemaakt en de extra maatregelen die op dit moment voor heel Nederland van kracht zijn. Het bestuur realiseert zich dat onze leden door heel Nederland woonachtig zijn en in onze buurlanden die eveneens door het Coronavirus getroffen zijn. De gezondheid van onze leden en het reële gevaar dat een evenement met meer dan 100 deelnemers zou kunnen bijdragen aan verdere besmettingen in ons land, heeft het bestuur tot haar besluit doen komen. Wij vragen om uw begrip hiervoor!

Zodra de actuele ontwikkelingen het voor het bestuur mogelijk maken om een nieuwe datum voor een VBB-dag en de Algemene Ledenvergadering vast te stellen, dan wordt u hierover via onze website zo spoedig mogelijk geïnformeerd.