Nieuwe (tijdelijke) website VBB

Welkom op de nieuwe – tijdelijke – website van de VBB. Met deze website houdt de VBB contact met haar leden.
Op deze website vindt u het actuele en meest belangrijke (verenigings)nieuws. Ondertussen werkt een werkgroep samen met het VBB Bestuur aan een volledig nieuwe website waarin ook de vertrouwde voertuig- en korpsdatabase een prominente rol krijgt.

Onze oude website www.brandweer.org vertoonde steeds meer gebreken. Een aantal functies werkt helemaal niet meer. En het plaatsen van een klein artikel op de website werd al gauw een avondvullend programma en bestaande informatie is moeilijk te verwijderen. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe website, één waarmee we weer heel lang vooruit kunnen. Als die website eenmaal draait, dan zal ook het contact maken met de leden veel gemakkelijker worden via het alleen voor leden toegankelijke deel ervan.

Daarom is er in de afgelopen maanden een werkgroep aan de slag gegaan, om deze tijdelijke website te bouwen. We hebben er voor gekozen om eerst deze tijdelijke website neer te zetten zodat we in alle rust een nieuwe site kunnen ontwikkelen en bouwen. Deze huidige website is dus door de werkgroep in elkaar gezet, maar u mag als gebruiker commentaar geven (graag zelfs!) over wat u opvalt, wat u mist of wat dan ook. Maak alstublieft gebruik van de mogelijkheid om de werkgroepleden te voorzien van feedback, zodat we de nieuwe website naar uw wensen vorm kunnen geven.

De voertuig- en korps database met alle informatie en foto’s over voertuigen en kazernes is tijdelijk niet beschikbaar, omdat het technisch niet mogelijk was dit op deze tijdelijke site onder te brengen. Achter de schermen gaan we natuurlijk wel door met het verzamelen en up-to-date houden van brandweer Nederland. In de nieuwe website krijgt deze database uiteraard een prominente rol.

2 thoughts on “Nieuwe (tijdelijke) website VBB

  1. goedenavond,
    Bedankt voor de reactie en welkom op de site.
    Je conclusie klopt, tijdens het ontwikkelen van de site hebben we de oude site en dus de berichten op die site gebruikt om het hier te vullen.
    Natuurlijk gaat dat niet zo blijven, de komende dagen en weken gaan de mensen die aan deze site hebben gewerkt nieuwe content toevoegen. Blijf dus langs komen en blijf uw feeback delen. (u kunt eventueel ook de knop feedback in de navigatiebalk voor gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *